Művészetek Háza mozi termek
Cine-Mis
JEGYRENDELÉS / INFORMÁCIÓ:
+36 (46) 507.573
PÉNZTÁR NYITVATARTÁS
14.30-20.15
MiskolcPont kártya elfogadó hely. Mozijegyenként 5 pontot adunk.
MiskolcPont kártya elfogadó hely.
Mozijegyenként 5 pontot adunk.

Filmválasztó

2015. május 28.–június 3.
Uránia-terem: május 30–31. > 13.45 – Európai Panoráma, Gyereknapi vetítés
3D
A 7. törpe  (6)
(Der 7bte Zwerg)
A 7. törpe (Der 7bte Zwerg)

színes, magyarul beszélő, német animációs film, 87 perc, 2014

Rendező: Harald Siepermann, Boris Aljinovic

Szereplők: Boris Aljinovic, Nina Hagen, Norbert Heisterkamp, Mirco Nontschew, Elvin Cameron

Csipkerózsikát egy gonosz átok évszázados álomba szenderíti, a kastély összes lakójával együtt. Csak egy szerelmes csók segíthet. A hét törpe elindul, hogy megtalálják a herceget, aki felébresztheti az alvó királyságot.

Uránia-terem: május 28.–június 3. > 15.30
Dínó kaland  (12)
(Dino Time)
Dínó kaland (Dino Time)

színes, magyarul beszélő, amerikai-dél-koreai családi animációs film, 88 perc, 2012

Rendező: John Kafka, Yoon-suk Choi

Szereplők: Rob Schneider, Jane Lynch, Melanie Griffith, Pamela Adlon, Tara Strong, Stephen Baldwin, William Baldwin

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.

Béke Art-mozi: május 28.–június 3. > 16.00
Serena  (16)
Serena

színes, magyarul beszélő, amerikai-francia romantikus film 109 perc, 2014

Rendező: Susanne Bier

Szereplők: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Sean Harris, Toby Jones, Ana Ularu

Az észak-karolinai hegyvidék, a nagy depresszió idején. George Pemberton jól menő faipari vállalkozást vezet a vadonban, majd alaposan felkavarja az állóvizet, amikor egy nap megjelenik újdonsült feleségével, Serenával. A szépséges szőke nő hamar bebizonyítja a férfiak uralta iparban rátermettségét: felügyeli a favágókat, csörgőkígyókat vadászik le, de még egy férfi életét is megmenti a vadonban. Befolyásukat és hatalmukat kihasználva a friss házasok senkit nem engednek üzletük és szerelmük közelébe, s ettől egyre bonyolultabbá válnak a dolgok. Különösképpen George üzlettársa nézi rossz szemmel a változásokat, aki nemcsak féltékeny az új jövevényre, de még szavát is felemeli a nő ellen. A szenvedélyes szerelem és a fokozódó konfliktusok egy vadászat során drámai fordulatot vesznek.

Uránia-terem: május 28.–június 3. > 17.30
3D
Mad Max - A harag útja  (16)
(Mad Max: Fury Road)
Mad Max - A harag útja (Mad Max: Fury Road)

színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm, 130 perc, 2015

Rendező: George Miller

Szereplők: Tom Hardy, Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult, Nathan Jones, Josh Helman, Hugh Keays-Byrne

A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa, a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.

Béke Art-mozi: május 28.–június 3. > 18.00
Csábítunk és Védünk  (12)
(Hot Pursuit)
Csábítunk és Védünk (Hot Pursuit)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 2015

Rendező: Anne Fletcher

Szereplők: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Michael MosleyRobert KazinskyRichard T. Jones, John Carroll Lynch, Harley Graham

A Csábítunk és védünk egy precíz és pedáns rendőrnő (Witherspoon) története, akinek egy szexi, kikapós vígözvegyet (Vergara) kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben különböző rosszfiúk üldözik őket Texason keresztül, köztük korrupt rendőrökkel és bérgyilkosokkal.

Uránia-terem: május 28.–június 3. > 20.00
Kiemelet helyár: 700 Ft!
Holnapolisz  (12)
(Tomorrowland)
Holnapolisz (Tomorrowland)

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi 123 perc, 2015

Rendező: Brad Bird

Szereplők: Britt Robertson, Hugh Laurie, George Clooney, Kathryn Hahn, Pierce Gagnon, Lochlyn Munro, Monique Ganderton, Chris Bauer

történet szerint a világból kiábrándult egykori gyerekzseni Frank (Clooney) és a fiatal és intelligens Casey (Britt Robertson) A veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Ami pedig ott vár rájuk, az örökre megváltoztatja őket és a világot is. A film lebilincselő utazásra hívja a nézőket, akik olyan dimenziókban utazhatnak, amelyről eddig cask álmodhattak.

Béke Art-mozi: május 28.–június 3. > 20.15
A szerelem üstököse  (12)
(Comet)
A szerelem üstököse (Comet)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 91 perc, 2014

Rendező: Sam Esmail

Szereplők: Justin Long, Kayla Servi, Emmy Rossum, Eric Winter, Lou Beatty Jr

A film egy kozmikus szerelem párhuzamos univerzumokon átívelő történetét meséli el. Dell és Stephanie különös kapcsolatában a tér is az idő relatív, egymás iránti érzéseik azonban erősebbek a fizika bármely törvényénél.

Béke Art-mozi: május 30–31. > 14.30 – Európai Panoráma, Gyereknapi vetítés
Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak  (6)
Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak

színes, magyar családi animációs film, 70 perc, 2014

Rendező: Krizsanics Antonin, M. Tóth Géza

A Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk új karakterekkel is: a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és Hörcsöggel. A figurák hangját ezúttal is Pogány Judit kölcsönzi, így már több mint száz különböző hangon szólal meg a Bogyó és Babóca mesékben.

2015. június 4–10.
2015. június 11–17.
2015. június 18–24.
2015. június 25.–július 1.
Közérdekű információk
design by chris